Novetats

> ‘GENT DE MERCATS I COMERÇOS’ GUANYADORA D’UN PREMI ZAPPING

La segona temporada de la docusèrie, dirigida per Tana Collados, va rebre el Premi Zapping 2021 al Millor programa de televisió divulgatiu/documental/cultural.

> ‘LES DUES NITS D’AHIR’ TRIOMFA AL FESTIVAL ULL NU

La producció es va endur un triple reconeixement al millor llargmetratge per part del jurat, el jurat jove i el públic. Héctor Mas, director del festival, va reconèixer que “tothom tenia clar que era l’obra guanyadora”. En paraules de Mas, “és una pel·lícula feta amb molta estima, que té una temàtica molt jove i que mostra els personatges amb molta proximitat”.

> FINALITZEM LA PRIMERA TEMPORADA D”HELVÈTICA’ A RTVE

Ens acomiadem de la primera temporada d’aquest programa de disseny, el primer de la televisió pública, que ha estat presentat per Flora Saura, Òscar Dalmau i Júlia Solans. Un programa on ens hem endinsat en tots els àmbits del disseny i on hem reflexionat sobre el seu pes i importància en el nostre dia a dia amb les nombroses personalitats que hi han estat convidades.

> ‘LES DUES NITS D’AHIR’ S’EMPORTA EL PREMI ESPECIAL DEL PÚBLIC ALS PREMIS GAUDÍ

La producció va resultar guanyadora d’aquest guardó decidit pel públic mitjançant votació electrònica en què s’ha arribat al voltant de 10.000 vots entre totes les pel·lícules nominades.

> FINALITZEM LA SEGONA TEMPORADA DE ‘GENT DE MERCATS I COMERÇOS’ A TV3

Després de retratar la vida i l’energia de 17 mercats de tot el territori ens acomiadem de la segona temporada d’aquesta docusèrie de 6 capítols dirigida per Tana Collados on hem descobert els “habitants” dels mercats municipals. Les seves històries, les seves relacions i els sentiments que els lliguen al mercat.

> ESTRENEM ALS CINEMES ‘MARAGALL I LA LLUNA’

Un recorregut per la trajectòria política i personal d’en Pasqual Maragall, des dels seus inicis marxistes, a la seva militància en organitzacions d’esquerres de les quals naixerà el PSC, passant pel seu paper durant les Olimpíades de Barcelona l’any 1992, indagant les vicissituds que ha viscut fins al moment present, marcat per l’aparició d’un temut enemic: l’Alzheimer.

Ha estat codirigit per Josep Maria Mañé i Francesca Català, en col·laboració amb la Fundació Catalunya Europa i el seu projecte “El llegat de Pasqual Maragall”.

Warning: Illegal offset type in isset or empty in /usr/home/benece.es/web/wp-includes/pomo/translations.php on line 86