Services

Benecé Produccions té més de 30 anys d’experiència en la producció de TV, pel·lícules i publicitat. Disposa de mitjans i instal·lacions per fer realitat qualsevol pel·lícula o anunci; un plató, unitat mòbil, sales de postproducció… Pot buscar localitzacions, fer rodatges, proporcionar equips de producció o assessorar amb les parts creatives de qualsevol projecte. Des del 2013 Benecé s’ha convertit en el representant per Catalunya de Láser Audiovisuals, i ofereix els millors serveis per cobrir les necessitats de projecció per a esdeveniments amb un ampli ventall de videoprojectors i pantalles d’última generació.

Plató 850 m2

Plató 850 m2

El nostre plató té un ciclorama de 11 x 15 m, una gran zona de càrrega i descàrrega on poder també aparcar i guardar materials, sala de maquillatge àmplia i lluminosa, sala de vestuari, oficines de producció amb Wi-Fi, cuina ben equipada i menjador/sala de reunions.

Unitats mòbils HD

Unitats mòbils HD

Dimensions 9m x 2,5m x 3,75m

Vídeo
Fins a 8 càmeres HD/SDI (Triax & RF) Sony HDC 1550
Gigawave RF multi-canal receptor amb OCP’s RF control total
Mesclador de vídeo Kahuna HD / SD, DVE
Matrix vídeo Pesa Cheeta HD 32 x 32
System glue HD / SD Snell & Willcox amb Roll Call
Fins a VTRs HDCAM o 2 VTRs HDCAM y 1 EVS XT2 6 canal
Monitor de plasma Marshall
Videotex tecnical control

So
Mesclador de so Yamaha DM1000 amb 32 entradas
Intercom RTS Zeus 24×24
Talkback system RTS
Monitor de so Genelec
CD Tascam
Minidisk Tascam
Dolby 5.1
3 x ISDN AEQ Eagle
Sistema híbrid AEQ TH 02

Sales de postproducció

Sales de postproducció

Disposem de quatre sales de muntatge que es poden reservar amb o sense muntador:

– Una amb MAC PRO configurada per a edició i finalització (finishing) amb Final Cut Pro X, Adobe Creative Cloud 2018 (Premiere Pro, Ilustrator, After Effects, Photoshop, Media Encoder…) i DaVinci Resolve amb els perifèrics necessaris per a la correcció de color (el sistema de correcció de color preferit per molts directors, productors i cineastes de tot el món). DaVinci Resolve funciona directament amb arxius natius de Red One, Arri Alexa, Phantom, Canon o des d’arxius DPX sense necessitat de cap tipus de conversió.

– Tres sales amb IMAC Retina 5K 27’’ Fusion Drive dissenyades per a edició i postproducció amb el Final Cut Pro X i Adobe Creative Cloud 2018 que contenen totes les aplicacions Adobe destinades a la composició i retoc d’imatge: Premiere Pro, Ilustrator, After Effects, Photoshop, Media Encoder…

També disposem al departament de grafisme d’IMAC Retina 5K 21’’ amb Adobe Creative Cloud 2018 (Premiere Pro, Ilustrator, After Effects, Photoshop, Media Encoder…)

Oferim serveis de copiat i digitalitzat de molts formats.

Rodatges

Rodatges

Benecé Produccions realitza services de rodatges per a productores, tot cobrint les seves necessitats audiovisuals (càsting, localització, gestió de permisos, càtering…) Entre les nostres feines figura l’acord amb una productora índia a la que hem realitzat ja la primera pel·lícula a Barcelona.

Pantalles i projectors

Pantalles i projectors

Benecé és el representant, per a l’àrea de Catalunya, de Láser Audiovisuales, empresa capdavantera en el sector audiovisual dedicada al món de la imatge i el so, que busca oferir als seus clients el millor servei en lloguer i muntatge d’esdeveniments audiovisuals.

QUÈ OFERIM
Pantalles de LED de 3 i 5mm – Videoprojeccions Alta Definició 3 xip DLP Xenon – Videowall – Plasma i LCD – Pantalles de gran format – Projectors LCD i DLP (5.000-20.000 lum. ANSI) – Projectors Christie

Mapping

Mapping

Tenim la tecnologia suficient per fer projeccions d’imatges sobre superfícies reals per aconseguir efectes de moviment o 3D donant lloc a un espectacle artístic fora del comú. La pràctica més habitual en les tècniques de vídeo mapping és projectar les imatges sobre edificis, acompanyant els efectes visuals amb efectes sonors que aportin major espectacularitat a l’espectacle.
El Sistema Media Player Coolux és un dels més flexibles per a tot tipus d’esdeveniments, oferint mapping en qualsevol tipus de superfície, blending i sincronització de continguts, i interacció amb tot tiups de dispositius, com l’Airscan que pot convertir qualsevol superfície en tàctil.

Warning: Illegal offset type in isset or empty in /usr/home/benece.es/web/wp-includes/pomo/translations.php on line 86