Qui som

Benecé Produccions SL és una productora audiovisual multidisciplinària que combina quatre apartats audiovisuals: vídeos institucionals i corporatius, publicitat, programes de televisió i cinema de documental i ficció, i, a més, dissenya i produeix esdeveniments culturals. Desde l’any 1986, Benecé ha experimentat amb la imatge, ha renovat els seus equips i ha transformat la seva mirada, traçant un estil de treball basat en la investigació, el rigor i la qualitat. La nostra experiència i consolidació en el sector ens permet la innovació constant i la inversió en infraestructures i projectes.

  • Benecé disposa d’un arxiu propi d’imatges relacionades amb les arts escèniques amb més de 12.000 referències.
  • El 2010 es crea el departament BNCNews, responsable de les cobertures per als informatius de TVE a Catalunya i la corresponsalia de TV3 a Londres.
  • Benecé participa en la Fundació Periodisme Plural, formada per una quarantena de periodistes independents, que edita a Catalunya “Eldiario.es”.
  • Des de l’any 2006 funciona el Circuit Català de Cinema Digital, integrat per 30 sales de cine, amb la intenció d’integrar i renovar amb nous continguts la programació d’aquestes sales. A més a més consolida el circuit a Barcelona amb l’adquisició dels Cinemes Girona. Tres sales amb capacitat per a 650 persones al centre de la ciutat.
  • Des de l’any 2012 Benecé és l’única productora que té un portal de streaming homologat pel Ministerio de Educación, Cultura y Deporte.  >benecé online
  • Benecé crea, juntament amb altres productores, la distribuïdora cinematogràfica Splendor Films, l’any 2012.
Warning: Illegal offset type in isset or empty in /usr/home/benece.es/web/wp-includes/pomo/translations.php on line 86