include( ABSPATH . WPINC . '/metawp.php' ); Portal Streaming » Bettina i Martí 1

Bettina i Martí 1

Preu: 0,50 €

Sinopsi

Bettina i Martí és una sèrie per a nens que somien desperts i per a pares que veuen el món diferent. Amb aquests dos personatges descobrim que la imaginació no té límits i que sempre hi ha un lloc especial per a les històries més quotidianes. La Bettina té cinc anys i un món fet a la seva mida, on els mitjons s’enamoren, les tortugues també van a classe i les ombres passegen a mitjanit. En Martí també té cinc anys i el seu millor amic és en Koala. Al nen li agrada caçar núvols amb el caçapapallones i escoltar com canten els seus peixos francesos.

Bettina y Martí es una serie para niños que sueñan despiertos y para padres que ven el mundo diferente. Con estos dos personajes descubrimos que la imaginación no tiene límites y que siempre hay un lugar especial para las historias más cotidianas. Bettina tiene cinco años y un mundo hecho a su medida, donde los calcetines se enamoran, las tortugas también van a clase y las sombras se pasean a medianoche. Martí también tiene cinco años y su mejor amigo es Koala. Al niño le gusta cazar nubes con el cazamariposas y escuchar cómo cantan sus peces franceses.

Contingut

- La Bettina i les mil i una nits - En Martí i la seva tripulació - La Bettina i el cistell dels mitjons perduts - En Martí i en Koala

Fitxa tècnica

Títol original Bettina i Martí 1
Durada 12 minuts
Públic 3-6 anys
Idiomes Català