Novetats

> ESTRENA ‘GENT DE MERCATS’ A TV3

Nova docusèrie de 6 capítols on descobrim els “habitants” dels mercats municipals. Les seves històries, les seves relacions i els sentiments que els lliguen al mercat. Estrena dimarts 3 de desembre a TV3 després del ‘Sense Ficció’.

> NOU LLARGMETRATGE DOCUMENTAL SOBRE EL MONESTIR DE SIXENA (OSCA)

Finalitza el rodatge del llargmetratge documental “Sigena, la magia de un sueño”, dirigit per Jesús Garcés Lambert, produït per Benecé Produccions i Dreamgital Creative Works SL amb la participació de RTVE i el suport de Cine ICAA.

Notícia ▶

> ESTRENA DE SEDA Y HIERRO

Un programa d’històries emocionants sobre discapacitat i dependència. Un format que ofereix una visió diferent a partir d’una sèrie de retrats íntims i positius de persones que promouen la normalització, la diversitat, la inclusió i la visibilitat. Cada capítol fa un recorregut de la vida real de dos protagonistes a través de la seva pròpia veu, dels seus familiars, cuidadors i professionals de l’àmbit sociosanitari i associatiu. La primera temporada, que ha estat rodada per l’equip de Benecé Produccions durant el service realitzat per a RTVE, s’emet els diumenges a les 20h, a La 2 de TVE: Veure aquí

> MARAGALL I LA LLUNA

Comencem el rodatge del documental “Maragall i la Lluna”, codirigit per Josep Maria Mañé i Francesca Català, en col·laboració amb la Fundació Catalunya Europa i el seu projecte “El llegat de Pasqual Maragall”.

Un recorregut per la trajectòria política i personal d’en Pasqual Maragall, des dels seus inicis marxistes, a la seva militància en organitzacions d’esquerres de les quals naixerà el PSC, passant pel seu paper durant les Olimpíades de Barcelona l’any 1992, indagant les vicissituds que ha viscut fins al moment present, marcat per l’aparició d’un temut enemic: l’Alzheimer.

Hem llançat un crowdfunding perquè tothom qui vulgui, pugui fer la seva aportació. Subscriviu-vos per estar atents al llançament de la plataforma: http://maragallilalluna.com

>  BENECÉ, NOU CONCESSIONARI DELS CINEMES CAN CASTELLET

El cinema, ubicat a Sant Boi, compta amb 5 sales. Un dels objectius és oferir una cartellera amb més diversitat, potenciant també el curtmetratge i el cinema d’autor, a més de programar diverses sessions en V.O.S.E. Diverses propostes com una nova pàgina web, millores en la comunicació digital i la creació d’un espai gastronòmic propi del cinema ja estan actives. Podeu accedir al cine a través de www.cinemescancastellet.com.

> NOVA DELEGACIÓ DE BENECÉ A MADRID

Ens plau informar-vos que Benecé ha adquirit un nou domicili a Madrid: C/ Tramontana, 9, 2º B, Pozuelo de Alarcón, junt a RTVE. Per a més informació i contacte: benecemadrid@benece.es

> NOVA TEMPORADA DE LA CIENCIA DE LA SALUD A LA2

Després de la bona acollida de la primera temporada del programa LA CIENCIA DE LA SALUD , produït per a La 2 de TVE, ja es poden veure els 13 nous capítols de la segona temporada. Tots els dissabtes a les 13h a La 2 de TVE: històries de pacients i sanitaris que ofereixen una mirada humana al món de la salut i la medicina. Un programa per a millorar la nostra qualitat de vida. Veure aquí.


Warning: Illegal offset type in isset or empty in /usr/home/benece.es/web/wp-includes/pomo/translations.php on line 86