Novetats

>  CRAVAN VS CRAVAN A LA FILMOTECA DE CATALUNYA

La Filmoteca de Catalunya inicia una retrospectiva integral del cinema d’Isaki Lacuesta, en la que es projectarà el primer llargmetratge del cineasta català “Cravan vs Cravan” produït per Benecé Produccions i Mallerich Films al 2002. El film, documental i ficció alhora, evoca la misteriosa figura d’Arthur Cravan, nebot d’Oscar Wilde.

Data de projecció: 25/01/2019 – 18:30 h a la Sala Laya de la Filmoteca de Catalunya.

>  BENECÉ, NOU CONCESSIONARI DELS CINEMES CAN CASTELLET

El cinema, ubicat a Sant Boi, compta amb 5 sales. Un dels objectius és oferir una cartellera amb més diversitat, potenciant també el curtmetratge i el cinema d’autor, a més de programar diverses sessions en V.O.S.E. La proposta compta amb altres futurs projectes que anirem desenvolupant com una nova pàgina web, millores en la comunicació digital i la creació d’un espai gastronòmic propi del cinema.

> NOVA DELEGACIÓ DE BENECÉ A MADRID

Ens plau informar-vos que Benecé ha adquirit un nou domicili a Madrid: C/ Tramontana, 9, 2º B, Pozuelo de Alarcón, junt a RTVE. Per a més informació i contacte: benecemadrid@benece.es

> XISCA

El nostre curtmetratge XISCA ha estat seleccionat per participar en diversos festivals a les seves seleccions oficials respectives. Ha anat al Seattle International Film Festival, al Biosegura Cine, Medio Ambiente y Mundo Rural, a Beas de Segura, Jaén, al Festival de Cinema Natura de Cervelló on va guanyar el Premi del Públic, al FIC-CAT de Roda de Berà, al Most Festival – Festival Internacional del Vi i el Cava i al SomCinema – Festival de l’audiovisual Català..

> NOVA TEMPORADA DE LA CIENCIA DE LA SALUD A LA2

Després de la bona acollida de la primera temporada del programa LA CIENCIA DE LA SALUD , produït per a La 2 de TVE, l’equip de Benecé torna a posar-se en marxa amb grans referents del sector sanitari per rodar una segona temporada.

> NOVA TEMPORADA DE LA MEVA MASCOTA I JO A LA2

Ja estem preparats per a la 2a temporada més animal! Descobrirem noves mascotes ben curioses i originals, visitarem nous centres i seguirem coneixent a les mascotes dels VIPS de Catalunya. LA MEVA MASCOTA I JO  es podrá veure a partir de finals de novembre


Warning: Illegal offset type in isset or empty in /usr/home/benece.es/web/wp-includes/pomo/translations.php on line 86