Novetats

> NOU PROGRAMA DE TV

Estem preparant un nou programa per a La 2, Catalunya. Es dirà LA MEVA MASCOTA I JO.

> DOCUMENTAL PASQUAL MARAGALL

Estem produint un documental biogràfic del llegat de Pasqual Maragall – i ja podem avançar el seu títol: MARAGALL I LA LLUNA

EL documental és una coproducció amb la Fundació Catalunya Europa.

> BNC SALES DE MUNTATGE. La importància d’una bona postproducció

La postproducció és el valor afegit en qualsevol producció audiovisual. Un bon muntatge, el retoc d’imatge, el color o un bon acabat, aquests són els aspectes que diferencien una bona producció d’una molt bona producció audiovisual. És per aquesta raó que estrenem noves sales.

A Benecé posem al teu servei quatre sales perquè puguis postproduir les teves produccions: TV movies, pel·lícules, documentals, programes de televisió, publicitat o vídeos corporatius.

Aquestes sales les pots fer servir amb el teu tècnic, però si ho necessites, també tenim a la teva disposició diferents perfils de muntadors, amb una àmplia experiència professional, que es poden ajustar als teus projectes.

Especificacions tècniques:

4 sales d’edició sobre plataforma Apple amb ordinadors d’última generació i equipades amb monitoratge professional:

– Una amb MAC PRO configurada per a edició i finalització (finishing) amb Final Cut Pro X, Adobe Creative Cloud 2018 (Premiere Pro, Ilustrator, After Effects, Photoshop, Media Encoder…) i DaVinci Resolve amb els perifèrics necessaris per a la correcció de color (el sistema de correcció de color preferit per molts directors, productors i cineastes de tot el món). DaVinci Resolve funciona directament amb arxius natius de Red One, Arri Alexa, Phantom, Canon o des d’arxius DPX sense necessitat de cap tipus de conversió.
– Tres sales amb IMAC Retina 5K 27’’ Fusion Drive dissenyades per a edició i postproducció amb el Final Cut Pro X i Adobe Creative Cloud 2018 que contenen totes les aplicacions Adobe destinades a la composició i retoc d’imatge: Premiere Pro, Ilustrator, After Effects, Photoshop, Media Encoder…

També disposem al departament de grafisme d’un IMAC Retina 5K 21’’ amb Adobe Creative Cloud 2018 (Premiere Pro, Ilustrator, After Effects, Photoshop, Media Encoder…)

La millor qualitat a preus competitius la trobaràs aquí, a Benecé.