Novetats

> DOCUMENTAL PASQUAL MARAGALL

Estem produint un documental biogràfic del llegat de Pasqual Maragall – i ja podem avançar el seu títol: MARAGALL I LA LLUNA

EL documental és una coproducció amb la Fundació Catalunya Europa.

> BNC SALES DE MUNTATGE. La importància d’una bona postproducció

La postproducció és el valor afegit en qualsevol producció audiovisual. Un bon muntatge, el retoc d’imatge, el color o un bon acabat, aquests són els aspectes que diferencien una bona producció d’una molt bona producció audiovisual. És per aquesta raó que estrenem noves sales.

A Benecé posem al teu servei dues sales perquè puguis postproduir les teves produccions: TV movies, pel·lícules, documentals, programes de televisió, publicitat o vídeos corporatius.

Aquestes sales les pots fer servir amb el teu tècnic, però si ho necessites, també tenim a la teva disposició diferents perfils de muntadors, amb una àmplia experiència professional, que es poden ajustar als teus projectes.

Especificacions tècniques:

2 sales d’edició sobre plataforma Apple amb ordinadors d’última generació i equipades amb monitoratge professional:

– Una dissenyada per edició i postproducció amb el Final Cut Pro X i Adobe Creative Cloud 2015 que conté totes les aplicacions Adobe destinades a la composició i retoc d’imatge: Premiere Pro, After effects, Photoshop, Flash, etc..

– I la segona configurada per edició i finalització (finishing) amb Final Cut Pro X, Adobe Creative Cloud 2015 i DaVinci Resolve amb els perifèrics necessaris per a la correcció de color (el sistema de correcció de color preferit per molts directors, productors i cineastes de tot el món). DaVinci Resolve funciona directament amb arxius natius de Red One, Arri Alexa, Phantom, Canon o des d’arxius DPX sense necessitat de cap tipus de conversió.

– També disposem d’una estació independent configurada per motion graphics amb el software Adobe Creative Cloud 2015 compatible i comunicada amb les dues sales d’edició.

La millor qualitat a preus competitius la trobaràs aquí, a Benecé.

Novetats_Sala1
Bogeria_novedades