BNC online

Benecé Produccions compta amb una línia editorial pròpia, amb més de 30 DVD, CD i llibres al mercat. Apostant pels nous formats, concebent les seves produccions com a obres multiplataforma.
Per a més informació o per comprar productes, envieu un correu electrònic o truqueu al tel. 93 284 07 19

Les cançons minut. DVD

Ba-ba i els seus amics. LLIBRE

Ba-ba i els seus amics. LLIBRE

La girafa Ba-ba i els seus amics, el mico Tico i l’ocell Krek, descobreixen el món jugant a través d’unes històries senzilles en què destaca el valor de l’amistat. L’estètica acolorida i expressiva de les il·lustracions estimula els menuts en un viatge per un univers quotidià i imaginatiu. Aquest és el primer llibre de la col·lecció, on es presenten els personatges, i pretén ser un complement dels devedés de Ba-ba en tant que eina d’aprenentatge per als infants més petits.
Públic: A partir de 2 anys
Idiomes: Català

Que dormis bé, Ba-ba. LLIBRE

Que dormis bé, Ba-ba. LLIBRE

La girafa Ba-ba i els seus amics, el mico Tico i l’ocell Krek, descobreixen el món jugant a través d’unes històries senzilles en què destaca el valor de l’amistat. L’estètica acolorida i expressiva de les il·lustracions estimula els menuts en un viatge per un univers quotidià i imaginatiu. En aquest segon volum de la col·lecció de llibres de Ba-ba, acompanyarem la nostra amiga girafa en el moment d’anar a dormir.
Públic: A partir de 2 anys
Idiomes: Català

Ba-ba les vocals. DVD

Ba-ba les vocals. DVD

De la mà de la girafa Ba-ba i els seus amics, el mico Tico i l’ocell Krek, els nens més menuts descobriran el món a través del joc i l’experimentació. Els continguts i el format estan concebuts per a infants d’educació infantil. En aquest devedé de la col·lecció de Ba-ba els nens i les nenes aprendran les vocals de manera molt divertida.
Públic: 1-4 anys
Idiomes: Català

Ba-ba els colors. DVD

Ba-ba els colors. DVD

De la mà de la girafa Ba-ba i els seus amics, el mico Tico i l’ocell Krek, els nens més menuts descobriran el món a través del joc i l’experimentació. Els continguts i el format estan concebuts per a infants d’educació infantil. Aquest és el primer devedé de la col·lecció de Ba-ba en què els nens i les nenes aprendran l’univers dels colors de manera molt divertida.
Públic: 1-4 anys
Idiomes: Català

Ba-ba les formes. DVD

Ba-ba les formes. DVD

De la mà de la girafa Ba-ba i els seus amics, el mico Tico i l’ocell Krek, els nens més menuts descobriran el món a través del joc i l’experimentació. Els continguts i el format estan concebuts per a infants d’educació infantil. En aquest devedé de la col·lecció de Ba-ba els nens i les nenes aprendran l’apassionant món de les formes passant-s’ho de meravella!
Públic: 1-4 anys
Idiomes: Català

Bumba. DVD

Bumba bumbalú. DVD

Bumba kiwi. DVD

Jamie el ratolí. DVD

Jamie el ratolí. DVD

Uns dibuixos animats diferents. En Jamie és un ratolí entremaliat que viu a un jardí amb els seus amics (canaris, pollets, peixos, ocells…). Perquè els més petits adquireixin valors positius tot passant-s’ho molt bé!
Públic: 1-4 anys
Idiomes: Català

Animals entremaliats. DVD

Animals entremaliats. DVD

Un documental a mida per a infants. Una sèrie de ficció on les imatges són reals però els animals parlen. Narra històries de la pròpia naturalesa que fascinaran els petits.
Públic: 4-6 anys
Idiomes: Català i anglès

Bettina i Martí Vol. 1 i 2. DVD

Els contes del Sr. Nil Vol. 1 i 2. DVD

Els contes del Sr. Nil Vol. 1 i 2. DVD

El gran actor Manel Barceló ens transporta al món dels contes a mode d’homenatge a la tradició oral de totes les cultures. Els contes de sempre, explicats per una veu càlida i propera, agraden a grans i petits. Material escollit pel Departament d’Educació per enviar a totes les escoles de primària de Catalunya.
Públic: A partir de 6 anys
Idiomes: Català

L’Àlex somia. DVD

El rei de casa. DVD

El rey de la casa. DVD

La Ventafocs. DVD

El més petit de tots. DVD

Mira i escolta Vol. 1 i 2. DVD

Mira y escucha. DVD

Metàl·lics. CD + DVD

Veus quines veus? CD + DVD

Guia d’Orquestra. CD + DVD

Guía de Orquesta. CD + DVD

Momentari. DVD

Flexelf. DVD

Nubes. DVD

Pinzellades d’art. DVD

Pinceladas de arte. DVD

Nostranau. 3 DVD

Carles Santos. CD + LLIBRE + VHS

The Family Album. DVD

Intimate Stranger. DVD

Nobody’s Business. DVD

The Sweetest Sound. DVD

L’altre Rusiñol. DVD

El Dibuixant. DVD

El Pallasso i el Führer. DVD

Nedar. DVD

He mirat aquesta terra DVD + CD

Ferran Sunyer i Balaguer. (Història d’un exili interior). DVD

Fènix 11*23. DVD


Warning: Illegal offset type in isset or empty in /usr/home/benece.es/web/wp-includes/pomo/translations.php on line 86